Olivia Palermo i sammarbete med Ciate London

Olivia Palermo i sammarbete med Ciate London du  hittar det på Sephora.com om någon är nyfiken på vad som finns. Jag har inte provat men ska köpa ett läppstift för att se vad jag tycker för att stilla min nyfikenhet. Hittade detta när jag läste hennes blogg och tänkte att det kan vara kul för er att veta att den kända modeikonen satt sin prägel även på makeup, kanske finns fler än mig som missat detta? 
 
 
Allmänt Taggar: Olivia Palermo, Stilikon, nyhet, smink;

Normadic Love Collection - Sol,vind och vatten

 
Nu är det dags att presentera  "Normadic Love Collection" av Rue De Seine som jag tror att vi nordbo kommer gilla, det är lite nordisktstuk över denna kollektion som lockade mig till att ta en närmare titt. Jag har fastnat för den och tycker den passar perfekt för ett bröllop i Skandinavien.  
Kollektionen har inslag av spets, metalldetaljerfjärdar och mycket grönt. Kollektionen andas vatten,vind, himmel och själ och är en hyllning till vår gröna värld och är en inspirations källa för Normadic Love Collection! Väljer du att haka på trenden och väljer att gifta dig utomhus tror jag att denna kollektion kan vara något att kika på för den är full med inspiration.
 
 
 
 
 
 

Schlagerdrottningen Charlotte Perrelli har gift sig

Charlott Perrelli har gift sig med sin stora kärlek Anders Jensen på det exklusiva slottet hâteau d'Esclimont i Frankrike och jag säger stort grattis till det vackra paret. På bröllopet såg vi bland annat vänninan och kollegan Pernilla WhalgrenMicael Bindefeld, sångerskan Jessica AnderssonCristine Meltzer,sångaren Peter Jöback och Martin Stenmarck. Några av de många kända ansikten som delade denna lyckliga dag med schlager-drottningen.
Charlottes valde att säga " I do" i en vacker sagolik klänning från den libanesiska designern Elie Saab som är fullkomligt magiskt och sitter perfekt på Charlotte. 
Du ser mer bilder på Expressen och på Charlottes blogg. Mer bilder från bröllopet kommer snart, så håll utkik så ska vi titta närmare på dekorationen, tårtan och resten av godheterna från bröllopet. 
Kändisbröllop Taggar: CharlottePerrilli, brudklänning, inspiration, svenskt;